Maastricht magazine >

 
fashionfashion-news

De 3 favoriete LovestoHave.com blogs 2015

De 3 favoriete LovestoHave.com blogs 2015

De jaarwisseling. Of goede voornemens nu onzin zijn of niet (de meningen lijken verdeeld), moedigt het oude jaar aan tot reflectie en een nieuwjaar aan tot dromen. Ook wij doen mee. Wat deden we in 2015 goed en wat kan in 2016 nog beter? Natuurlijk ook de best bekeken blogjes onder de loep. Dit is de LovestoHave.com top 3.

25% groei

We zijn er dagelijks mee in de weer. Niet zonder resultaat. Ten opzichte van 2014 groeide LovestoHave.com in 2015 met 25%. Ja duh, tuurlijk zijn we daar trots op! We wisten 20% meer mensen te bereiken en alle bezoekers samen bezochten samen 25% meer pagina’s. Hoe blij is dat!

Waar komen jullie vandaan?

Net als in 2014 trekt LovestoHave.com ook in 2015 de meeste bezoekers uit Amsterdam gevolgd door Maastricht. Op de derde plaats staat Rotterdam. Ook onder de Vlamingen doet LovestoHave.com het goed. Antwerpen staat op de 6e plek.

Top 3 blogjes LovestoHave.com

Een ferme strijd tussen de eerste en tweede plaats. Met een klein verschil van 50 is het blogje over de beste hamburgers bij Burgerlijk in Maastricht favoriet (zie foto boven). Dit blogje wordt op de hielen gevolgd door nummer twee. Het is een berichtje uit 2013 over de donsjassen van J.O.T.T. Dit berichtje stond in 2014 ook al in de top 3 en nam toen zelfs de eerste plaats in. Mooi voorbeeld van hoe blogjes blijven aanspreken. Op de derde plaats dit jaar de week op rij in khaki broek van Filippa K.

Schermafbeelding 2016-01-02 om 12.28.55

 Eén van de vele week op een rij blogjes dit jaar

Meest populaire blogje ooit

Ondanks dat het berichtje over de J.O.T.T. jassen al twee jaar in de top 3 staat, is het niet het best bekeken blogje ooit. De absolute favoriet, het blogje dat over de afgelopen 5 jaar de meeste bezoekers trok, is een berichtje over een bezoek aan Las Dalias in jurk van LaDress. Dat berichtje maakt overigens deel uit van de allereerste de week op een rij ooit!

Schermafbeelding 2016-01-02 om 12.34.36

Best bekeken berichtje ooit op LovestoHave.com: een week lang in dezelfde jurk op Ibiza

En in 2016…

Dit jaar vierden we ons 5 jarig bestaan. De 25% groei over 2015 bevestigt ons gevoel dat we goed bezig zijn! Trots heet dat! Hoewel de week op een rij over het algemeen goed scoort, laat de top 3 zien dat het de diversiteit is die aanspreekt. Die lijn houden we aan. Afwisselende berichtjes, soms persoonlijk (zoals de week op rij) en dan weer de focus op dat ene te hebben item (zoals het donsjack). Altijd met verwijzing naar een verkooppunt. En omdat bij shoppen ook eten en drinken hoort, natuurlijk ook zo nu en dan een resturant onder de loep (zoals de hamburgers uit Maastricht).

Nieuwe look & feel en vlogs

Na 5 jaar is het tijd voor een nieuw jasje. 2016 wordt een spannend jaar. We hebben namelijk nogal wat plannen. Zo gaat de look & feel om. Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De ambitie om ook vlogs op te gaan nemen (een cadeautje voor de luie lezers). En we vinden het tijd om te werken aan onze social media inzet.

Volg jij ons

Wij beloven dat we iets heel moois gaan maken van Lovestohave.com en willen dat graag delen. Dus vinden we het te blij als jij ons volgt! Dat kan door je in te schijven voor de nieuwsbrief van LovestoHave.com (zie rechtsboven), door ons te liken op Facebook, ons te volgen op Twitter of via Instagram. Join jij ons?! Zeker ook waard om te volgen is Miriam op Instagram. Sinds februari 2015 deelt zij iedere donderdag een outfit op LovestoHave.com. In 2016 hopen wij nog veel meer friends aan ons te verbinden.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *