Maastricht magazine >
fashionmusthaves

De A-lijn rok voor rokjesdag

De A-lijn rok voor rokjesdag

Rokjesdag? Het is wellicht wat vroeg om er over te beginnen. Aan de andere kant, wie afgelopen weekend in Maastricht of elders in het land op een terras een zonnestraal heeft gevangen, kan niet anders dan in lentesferen zijn. En dat geeft plots ook zin om die zomercollectie te shoppen. Het A-lijn rokje lijkt dit jaar een come-back te maken.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-29 om 08.16.41

A-lijn rokje is er weer

Het laatste A-Lijn rokje dat ik kocht, gaat volgens mij al snel zo’n 20 jaar terug. Nu zien we het rokje op veel plaatsen terugkomen. Het is de eenvoud die het rokje zo te hebben maakt. Bovendien te makkelijk te combineren.

A-lijn rokje combineren

Daar hoef je niet over na te denken. Met een simpel t-shirt. Afhankelijk van weer en je humeur met die witte sneaker, die zomerse slipper, die ballerina of stoere sandaal die helemaal zomer 2016 is. Natuurlijk mag een hak ook (hoewel plat de voorkeur heeft). Het A-lijn rokje is daarmee geschikt voor ieder moment van de dag. Wie van laarzen houdt, zoals een stoere cowboy boot of jaren 60 laars, geeft het A-lijn rokje een stoere twist. Natuurlijk kun je op koude dagen kiezen voor een twin-set in plaats van dat shirt. En als rokjesdag nog heel lang op zich laat wachten, kun je je ook verstoppen in de heerlijke, oversized turtleneck. Eigenlijk maakt het dus niet zoveel uit hoe jij jouw rokje draagt. Met de A-lijn kun je bijna niet misgaan.

Schermafbeelding 2016-02-29 om 07.59.16

De A-lijn jeans variant

De jeans A-lijn, al dan niet met rij knopen, is een risky one. Heb jij maatje 36 en zitten je knieen nog in de plooi, dan kun je deze zeker aan. Maar over het algemeen is zo’n rokje in jeans niet geschikt voor 30+. Denken oversized mensen zich te kunnen verstoppen in de ruwe denim stof, maakt het eerder plomp dan dat het iets voor het lichaam doet. Sowieso is de lengte van het rokje er eentje om rekening mee te houden. Kort kort is leuk voor jong jong. Sorry, zo zijn die dingen nu eenmaal.

Rokje helemaal boven is van Hugo Boss en o.a. te koop bij de winkel in Maastricht. Het corduroy exemplaar is van Topshop en die jeans variant van Just Female van Noir Maastricht. De A-lijn behoudt zich overigens niet enkel aan rokjes voor. Er zijn ook jurkjes die de eerste letter van het alfabet uitstralen. Zoals die te hebben kanten jurk in A-lijn van Self-Portrait.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *