Maastricht magazine >
fashion

De heren van Gucci

De heren van Gucci

De wintercollectie van Frida’s Giannini voor Gucci schittert. Prachtige blazers en jassen. Slank gesneden (witte) broeken, pantalons en pakken.

De grootste trend bij Gucci is fluweel. Balanceert Gucci zo nu en dan op het randje van iets té, het fluweel van deze collectie oogt stylish in de modekleuren nachtblauw, dieprood en bruin. Gucci neemt met deze collectie afstand van de bekende zakelijke stijl van het klassieke zwarte pak met een mix van kleuren als room, donkerbruin en donkerrood of gestreept grijs.

Niet alleen met veelvuldig fluweel oogst Gucci bewondering. Ook de breisels zijn om te hebben. Zoals het rijke, winterse vest. Heerlijk casual met een gebleekte jeans.

Artikel begint onder de advertentie

De schoenen van Gucci gaan terug in de tijd. We zien een flashback naar de bekende Gucci loafer in (krokodillen-)leer vooral in donkere klassieke kleuren. Over de accessoires van Gucci zijn we helemaal te spreken; excentrieke stukken, met uitstekende perfectie ontworpen en gemaakt. Zijden en bedrukte sjaals, elegante tassen en prachtige brillen.

De wintercollectie van Gucci laat een perfect mix tussen luxe, stijl en fashion zien. Klassiekers van nu. Stylesuite Homme in Maastricht heeft de mooiste items ingeslagen.

 

GucciFall201017

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *