Maastricht magazine >
fashiontips

De Kledingbibliotheek: een hele kast vol

De Kledingbibliotheek: een hele kast vol

‘Het ziet er uit als een kledingwinkel, het werkt als een bibliotheek, maar het is eigenlijk die hele grote inloopkast die je altijd al wilde!’ Zo omschrijven de drie oprichtsers De Kledingbibliotheek. De fashion uitleenwinkel in Utrecht maakt het mogelijk om volop te shoppen, zonder steeds nieuwe kleding te kopen.

Artikel begint onder de advertentie

Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, kun je onbeperkt shoppen of leen je eenmalig een kledingstuk. Bij De Kledingbibliotheek in Utrecht vind je unieke designer stukken, vintage fashion en fairtrade items. In De Kledingbibliotheek kies je jouw item om een maand lang te lenen. Daarna breng je het terug en gooit het in de wasmand. De Kledingbibliiotheek wast het vervolgens en zorgt zo dat alle fashion heerlijk fris in de winkel hangt.

De drie vriendinnen bedachten het duurzame modeconcept op basis van hun eigen behoefte. De behoefte om te shoppen zonder steeds te kopen. Het idee is dat je thuis de basics hebt en de bijzondere kledingstukken in de kledingbieb in Utrecht leent. Doordat er een kliko staat kunnen fashionista’s zelf ook items schenken aan de winkel. Bovendien zijn er fairtrade merken en designers die stukken in bruikleen geven.

Meer weten? Surf naar de website van de soon to open Kledingbibliotheek.

 

Foto: Stylediscount.nl

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *