Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

De ring van Gabriel + Guevara

De ring van Gabriel + Guevara

De sieradenontwerper Gabriel Guevara studeerde aan de academie in Maastricht. De gouden ring met ebbenhouten steen bewijst dat hij het heeft begrepen. Hoewel er niks mis is met een prachtige Pomellato, ring van Tirisi Moda of die verwisselbare eyecatcher van Choices by DL, zwicht ik voor het vakmanschap van Gabriel + Guevara. Een handgemaakte ring tot in de perfectie.

Gabriel Guevara Nicoline

De ring is gemaakt van goud op zilver. In plaats van een steen, koos Gabriel + Guevara voor ebbenhout. Het geeft de stoere ring een zacht karakter. Ik vind het een pracht kleurenspel zoals de twee elementen elkaar versterken. Bovendien te leuk dat de ring handgemaakt is en daardoor uniek, je proeft de bezieling, de passie. Ben ik normaal meer van zilver en bestaat de ring overigens ook in het zilver, is het gouden sierraad een absoluut pronkstuk zonder pompeus te worden.

Ik combineerde de ring van Gabriel + Guevara van Clio met een witte smoking van Bottega Veneta naar het AmsterdamDiner 2015. Mijn outfit deed het onwijs goed. Zoveel complimenten, zoveel mensen die vroegen naar de labels die ik droeg. En dat zat ‘m niet in het pak alleen, het is zeker ook het stuk van Gabriel + Guevara die het geheel compleet maakte. Een stuk dat overigens net zo makkelijk jouw jeans met Converse opfleurt.

Schermafbeelding 2015-06-03 om 09.36.49

Ook een sierraad van deze in Maastricht woonachtige designer scoren? Je vindt de accessoires van Gabriel + Guevara bij Clio in Maastricht.

Meer ontwerpers en modemensen uit Maastricht

Op de foto boven: In de taxi op weg naar AmsterdamDiner. I am playing with my phone and so is my love (who made this pricture). Ringen aan mijn linkerhand zijn van Pomellato. Zie eerdere blog van deze week voor overige items, zoals de clutch van Abbacino.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *