Maastricht magazine >
fashion

De secretaresse pump is back

De secretaresse pump is back

De secretaresse pump is terug. Je weet wel, die degelijk pump zonder overbodige pracht en praal. Sterker nog, de secretaresse pump voert zelfs het peleton van hakken met een punt aan. Want waar we ook kijken, een beetje high heel is deze herfst uitgerust met een naaldhak en punt. Juist doordat de secretaresse pump niet uitblinkt in franje en dus geen afleiding biedt, is een goede pasvorm belangrijker dan ooit.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

Jimmy Choo komt met tal van klassiekers. Hier vind jij jouw secretaresse pump bij uitstek. Maar ook overige labels bieden punten om je tenen voor altijd af te laten knijpen. Zijn wij normaal niet zo van Versace, de color blocking pump is deze winter misschien wel onze favoriet op hakgebied.

Hak Stella Mc Cartney aw 20112012 Hak Versace aw 20112012 Hak Yves Saint Laurent aw 20112012

Simpel zwart exemplaar met gouden detail van Stella McCartney, color blocking pump van Versace en gouden punten in combinatie met wikkelbandjes van Yves Saint Laurent.

Foto boven: Jimmy Choo

Je vindt Jimmy Choo bij Kymyka in Maastricht en Mayke is Oisterwijk. Ook bij Paul Warmer vind je te fijne hakken met punt. Gebruik de labelfinder rechtsboven om de hak van je favoriete merk in jouw favoriete stad te zoeken. Go girl!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *