Maastricht magazine >
fashion

Deze herfst is minimal en 70s chic

Deze herfst is minimal en 70s chic

Het is weer herfst, mijn favoriete tijd van het jaar en tijd om mijn garderobe uit te breiden met de fijne herfst en winter collecties. Afgelopen tijd ben ik in Parijs geweest voor werk en om inspiratie op te doen, maar ook om te genieten van deze prachtige stad. Bij het zien van de nieuwe collecties, zag ik dat minimal en 70’s chic terugkerende trends zijn. Net als bij de jurkjes van LaDress: een combinatie van fijne, luxueuze materialen en elegante, strakke belijningen. Deze herfst ben ik op zoek naar een mooie poncho, zoals het zwarte exemplaar van Diane von Furstenberg. Eenvoudig maar heel klassiek. Kortom, een echte must-have!

Artikel begint onder de advertentie

Verder ben ik op zoek naar een paar fantastische laarzen met een hak. Alexander McQueen heeft een geweldig paar met een comfortabele hak, fijne hoogte en met gespen als leuk detail.

Ideaal te combineren met de nieuwe herfst/winter collectie van LaDress, waarin marine, rood en zwart samengaan met color blocking accenten zoals oranje, groen en kobalt. I love autumn!

AW2011_StellaMcCartney2 AW2011_poncho_dianevonfurstenberg2 AW2011_AlexanderMcQueen_schoen AW2011_Ladress1

Van links naar rechts: kleding van Stella McCartney, poncho van Diane von Furstenberg, schoen van Alexander McQueen en jurk van LaDress.

Foto boven: Stella mcCartney

Je koopt pencil dress Sue in de webshop van LaDress. Gebruik voor verkooppunten van de overige merken de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *