Maastricht magazine >
fashiontips

Deze vintage kledingitems ga je in de zomer veel zien!

Deze vintage kledingitems ga je in de zomer veel zien!
Artikel begint onder de advertentie

De lente is net begonnen, maar op elke kledingsite ga je nu al steeds meer zomerkleding zien. De zomer kan immers nooit te vroeg beginnen, toch? Wie heeft er nu namelijk geen zin in de heerlijk warme zon, lekkere cocktails en mooie zomeravonden. Wij in ieder geval wel! Deze zomer ga je kledingstukken van vroeger meer dan ooit terugzien. Dus trek je oude kleding maar van zolder en wie weet straal jij binnenkort in een mooie vintage look.

1. Neon kleuren

Met neon kleuren kan het niet gek genoeg. Je kan alles met elkaar combineren en dat is natuurlijk super leuk. Of je nu nog een felroze broek thuis hebt liggen van vroeger of juist een neon groene trui, het kan allemaal. Tijdens de vorige zomer zag je al steeds meer neonkleuren, maar als we de catwalk en trends moeten geloven zal het deze zomer nog extremer worden. De kleuren die we het vaakst gaan zien zijn groen, geel en roze.

2. Trouser Suit

Ook deze trend is nu al volop te zien, genaamd de Trouser Suit. Een pak die je kunt dragen in het dagelijkse leven. Je kan er allerlei verschillende toffe outfits mee stijlen. De pakken zijn in elke kleur en print te verkrijgen. Er is inmiddels al zoveel keus dat er voor iedereen wel wat bij zit. Ook deze zomer zal je de Trouser Suit vaak terug zien, dus ga snel opzoek naar jouw favoriet.

3. Trenchcoat

De trenchcoat is terug van weggeweest. Ik denk dat vele meiden hem nog wel in de kast zullen hebben hangen. De trenchcoat was een aantal jaar geleden een enorme trend en dat begrijpen we maar al te goed. Je kan hem namelijk super leuk stijlen met natuurtinten, waarmee je je look helemaal afmaakt. Mocht je hem toch niet meer in de kast hebben hangen, dan kun je hem naar verwachting binnenkort weer overal kopen.

4. Denim look

Eigenlijk is de denim look nooit uit de mode geweest, maar deze zomer zul je deze trend veel voorbij zien komen. Zo ga je vooral veel spijker met spijker combinaties terug vinden. Denk aan die ene hippe spijkerblouse gecombineerd met je favoriete jeans. Iedereen heeft zeker weten nog wel iets van denim in de kast liggen, waardoor je nu al bent voorbereid op een geslaagde zomeroutfit.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *