Maastricht magazine >
fashion

Deze zomer kunst (& kitsch) bij Dior

Deze zomer kunst (& kitsch) bij Dior

Dior gaat helemaal los met de zomercollectie van 2012. Deed Louis Vuitton het enkele jaren geleden nog met Takashi Murakami, Dior kiest de Duitse kunstenaar Anselm Reyle om de accessoires onder handen te nemen. Een man die houdt van neon, kunststof en heel veel kleur. Op het eerste gezicht misschien geen logische combinatie, maar schijn bedriegt. Christian Dior himself was ooit galeriehouder en was dol op kunst. Of hij deze kunststukjes van zijn eigen merk ook gewaardeerd zou hebben is de grote vraag. Zelf ben ik absoluut geen fan van de kleurige camouflageprints die Anselm voor het merk maakte. Bij Dior zijn ze er echter blij mee want ze gaan de print nu ook voor de beauty lijn gebruiken. De doorgestikte tasjes in fleurige metallic tinten zijn zeker de moeite waard. Tikkeltje ik-doe-het-zoals-Chanel maar tegelijkertijd toch ook heel eigen. Een color boost voor je zomerse outfit, zodat je als een ware paradijsvogel kunt paraderen.

Artikel begint onder de advertentie

 

Daarnaast credits voor de manier waarop er één geheel is gemaakt van de lijn. Het gestikte patroon van de tassen komt ook terug op de pootjes van de zonnebrillen en op de armbanden.

dior_anselm_zonnebril Dior_SS2012_paars
dior_anselm_armbanden Dior_SS2012_anselm-reyle

De collectie is vanaf januari verkrijgbaar. Dior koop je onder andere bij Stylesuite Femme in Maastricht. Scroll naar beneden voor andere verkooppunten.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *