Maastricht magazine >
fashion

DRKSHDW by Rick Owens

DRKSHDW by Rick Owens

Zijn bikerjasjes zijn de absolute knock out. Man of vrouw, de rock-chic geïnspireerde collectie van designer en koning van de asymmetrie Rick Owens verrast ieder seizoen weer. En zo ook dit najaar.

Leer met jersey, leer met suède, leer met wol. Veel leer dus, maar verwacht geen kleur. Daar houdt Rick Owens niet van. Daarentegen veel prachtige items in zwart, naturel, bruin of grijs. Denk overigens niet dat zijn collecties saai zijn.

Artikel begint onder de advertentie

Elk item heeft wel een kek detail, zoals de zwarte zijden jurk met een enkele gedrapeerde schouder in zwart leer. Ook de zwarte satijnen jurk is een vermelding waard. Wat een beauty! En dan last but not least: de cool-girl bikerjacket. Deze Rick Owens’ klassieker draag je zowel casual op een mooie jeans of girlie rokje, maar zal ook zeker niet misstaan bij een mooi cocktailjurkje.

RickOwens_jurkjezwart_voor RickOwens_gala_achterRickOwens_gala_voor RickOwens_bikerjasje_1

De collectie van Rick Owens is verkrijgbaar bij ENNU in Amsterdam en met een beetje geluk vind je een bikerjasje in jouw maat bij ENNU’s outlet in Den Haag. Ook Net à Porter verkoopt Rick Owens, maar passen en voelen is wel zo fijn eer je tot aanschaf over gaat.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *