Maastricht magazine >

 
fashion

Eerste foto Lanvin for H&M uitgelekt

Eerste foto Lanvin for H&M uitgelekt

Jippie, de collectie van Lanvin voor H&M is geweldig. Veel zwart, zoals we ook zagen in de collectie van Karl Lagerfeld. Tevens de blijheid van de collectie van Jimmy Choo. Maar wat het meest gelukkig maakt, is de handtekening van Lanvin. Want die is duidelijk terug te zien in de collectie die vanaf 23 november online bij H&M verkrijgbaar is.

Wat zo cool is aan Lanvin is de sjieke, urban draagbaarheid. De kleding van dit label kun je heerlijk downtunen voor overdag of juist in de upstream gooien voor ’s avonds. Ook de collectie bij H&M straalt deze kracht, die fashionistas prijzen, uit. Op en top Frans. Oog voor snit, vorm en detail.

Wat bovendien fijn is aan de designcollecties bij H&M is dat de stukken history-proof zijn. Vintage van morgen. De trenchcoat van Viktor & Rolf, de strandtop van Cavalli, sommige van de H&M stukken gaan seizoen op seizoen mee. Stukken die je nooit meer wilt afstaan.

Lanvin for H&M komt zowel met women als men items.

Lanvin-for-H&M-large

Kun je niet wachten op de collectie bij H&M? Dan kun je voor de reguliere lijn terecht bij Azzuro Due in Amsterdam of Kiki Niesten in Maastricht.

 

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *