Maastricht magazine >
fashion

En dan die schouders de lucht in!

En dan die schouders de lucht in!

Haal die schoudervullingen maar weer uit de kast, want komend voorjaar mogen ze weer gezien worden. Zagen we voor de winter vooral ronde schouders, nu zijn de powersuits uit de eighties en nineties terug. Een label dat bij deze trend uiteraard niet kan ontbreken is Balmain, bekend om de schouderpartijen. Olivier Rousteing had een naam hoog te houden en ging helemaal los. Hij combineerde zijn jasjes met Versace-achtige prints en broeken met een hoge taille. Daardoor lijken de ontwerpen geen moderne vertaalslag maar blijven ze een beetje in de oude glorietijd hangen.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

Balmain is niet de enige die de nadruk op de schouders legt. Roland Mouret gaat voor grote maar rechte schouders en combineert zijn jasjes met korte tops. Stella McCartney kiest oversized in minimalistisch wit en Lanvin weet misschien nog wel de meest elegante vertaling van de trend te maken.

Schouders_Balmain Schouders_RolandMouret Schouders_Lanvin_2
Schouders_RolandMouret_2 Schouders_StellaMcCartney Schouders_Lanvin

Van links naar rechts en van boven naar beneden: Balmain, Roland Mouret, Lanvin, Roland Mouret, Stella McCartney en Lanvin.

Foto boven: Balmain.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Balmain. Verkoopadressen van de andere labels vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *