Maastricht magazine >

 
fashion

Fall Fashion Feelings

Fall Fashion Feelings

Het is inmiddels half augustus. Voor mij betekent deze tijd een subtiele overgangsperiode van een vrolijke, felle zomerse garderobe naar een wat meer pré-herfst inwijdende collectie. Gedurende deze periode zit ik met smart te wachten tot de nieuwe spannende herfst-items eindelijk in de winkels zullen hangen. Dit jaar heb ik besloten om voor chique, vrouwelijke silhouetten te gaan. Denk aan de prachtige stukken die Lanvin liet zien in Parijs: interessante eyecatchers met subtiele verwijzingen naar de herfst.

Of de uitgebalanceerde proporties van Phillip Lim, waar hij het gevoel voor contrast en de juiste structuur duidelijk naar voren laat komen. En niet te vergeten de jurkjes van LaDress. Perfect om de overgangsperiode door te komen en je looks minimalistisch, speels en toch faithfull-chique te maken. De unieke jurkjes weten het accent te leggen op de klassieke vormen en de gedetailleerde constructie. Ladies, het is weer shopping time!

Guiseppe Zanotti2 LaDress_herfst_2011_bruin Dior MB nagellak

Schoenen van Giuseppe Zanotti, grijze herfstlook van Donna Karan, jurkje van LaDress en nagellak in herfsttinten van Dior.

Foto boven: Mulberry.

Jurk Alanis koop je in de webshop van LaDress. Gebruik voor verkooppunten van de overige merken de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *