Maastricht magazine >
fashion-news

Mode Maastricht inspireert op de catwalk

Mode Maastricht inspireert op de catwalk
Artikel begint onder de advertentie

Er zijn van die dingen die altijd doorgaan. Ook mode is er zo eentje. In de dagelijkse sleur van het leven val je misschien steeds terug op die ene flare en die twin-set om semi-zakelijk voor de dag te komen en die LBD voor dat feestje. Op dat bedje in die zon bedenk je dan plots wat werkelijk in je kast ontbreekt. Of misschien is het wel wanneer jij je tussen de mensenmassa begeeft op Las Dalias of Place de Lices dat je opeens weet wat je favoriete nieuwe AW 2016/2017 stuk gaat worden. De vakantie brengt immers ruimte en inspiratie. Dus ook op modegebied. Niet op Ibiza of in de buurt van Saint Tropez om de weekmarkt te bezoeken? Treur niet! Thuisblijvers vinden inspiratie tijdens de maandelijkse modeshow Maastricht. Een catwalk die ook deze zaterdag plaatsvindt bij Entre Deux en Mosae Forum.

Esprit Maastricht

Vrouwelijk stoer met een masculine touch bij Esprit in Mosae Forum

Masculine vrouwelijkheid en een strand-sjans

De zomer is vrij. Zon, zee en strand zorgen dat er een andere wind door onze haren wappert. Een wind die alles in nieuw perspectief plaats en aanmoedigt tot spel. Zoals die kleine strand-sjans. Niet verwonderlijk dan ook dat de catwalk aanstaande zaterdag in teken staat van feminine-masculine met hoeden, oversized colberts en korte jurkjes, daarbij een stoere twist in zwart. Maar dat dan weer wel met aardetinten en natuurkleuren. Om het dicht bij onszelf te houden.

New Yorker Maastricht

Natuurkleuren met een stoere styling bij New Yorker Maastricht

Modeshow Maastricht zaterdag 30 juli

De catwalk vindt morgen plaats op twee verschillende locaties in Maastricht. Om 13 uur en 15 uur kun je de catwalk bewonderen bij de Entre Deux. Om 14 uur en 16 uur gaat de modeshow in stadsdeel Mosae Forum los. Meer informatie over de catwalk vind je op catwalkmaastricht.nl. Op deze site vind je vanaf de dinsdag na de show ook alle looks terug.

Vero Moda

Stoer en speels bij Vero Moda / Entre Deux

PS: We zeiden toch al dat rood, in alle soorten en maten, dé AW 2016/2017 kleur is….

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *