Maastricht magazine >
fashion-news

Hightech accessoires voor mannen

Hightech accessoires voor mannen

Vond ik het al vreemd dat model Doutzen Kroes twee iPads had, die onlangs overigens gestolen werden, Karl Lagerfeld heeft er maar liefst een stuk of 30 in zijn bezit. Om lekker te schetsen zegt hij zelf. Hij is een ware Apple fan met vier iPhones en honderden iPods. Tja, boys and their toys hé! In de zomer schreven we al over designer bags voor je iPad, maar nu dus enkele mooie cases voor iPads en laptops voor heren. Leuk voor onder de kerstboom. Céline heeft een chique variant in de vorm van een klein koffertje van leer in bruin, zwart en navy. Met plaats voor de ipad, documenten en pasjes.

Artikel begint onder de advertentie

Ook in de collectie van Comme des Garçons een iPad case, in ingetogen kleuren maar ook in opvallend felgroen en pauwblauw. Ook hier weer ruimte voor papieren en pasjes, dus zeker ook handig voor zakelijk gebruik. Misschien niet heel bijzonder maar zeker functioneel.

celine-ipad1 comme-des-garcons-ipad-wallet-5

Links het koffertje van Céline, rechts de iPad wallet van Comme des Garçons

Foto boven: Céline

Het Duitse modemerk Ucon werkte samen met de eveneens Duitse meubel- en interieurontwerper Rainer Spehl aan een case voor de MacBook Pro. Een stoer maar minimalistisch ding van eikenhout en een voering van leer.

Ucon_Laptop_case_sfeer ucon_laptop_case

De laptop case van ucon koop je via de website van het merk. Scroll naar beneden voor winkels die lederwaren van Céline verkopen. Voor verkooppunten van Comme des Garçons gebruik je de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *