Maastricht magazine >

 
fashion-news

Karl Lagerfeld komt naar Amsterdam

Karl Lagerfeld komt naar Amsterdam

Woohoo! Kaiser Karl komt naar Nederland met zijn eigen label. Naar de Jordaan nog wel. Op 25 april opent de KARL LAGERFELD store zijn deuren in de Hartenstraat in Amsterdam. Daar omring je je met 150m2 aan spulletjes van Karl. Terwijl heren op de bovenverdieping terecht kunnen voor kleding, accessoires en brillen kijken de ladies op hun gemak beneden rond, waar ook genoeg te zien is. Van kleding, schoenen en eyewear tot fijne kadootjes zoals de favoriete boeken van Karl.

Net als de maestro zelf is de winkel helemaal gehuld in zwart en wit. Modern design gaat er hand in hand met de klassieke elementen van het gebouw uit de 18e eeuw. Maar dat is niet de enige passie van de designer die de winkel kenmerkt. Ook Karl’s voorliefde voor gadgets (hij heeft honderden iPods en een kat met een eigen iPad) is goed terug te zien. Zo kun je met de photobooth in de paskamer foto’s maken van je looks en deze delen via social media. Ook vind je in de rekken Ipad mini’s waarmee je de volledige collectie kunt bekijken, en nog veel meer snufjes.

Karl_Amsterdam_storeKarl_Amsterdam_winkel

Impressies van de winkel in de Hartenstraat.

De winkel is nog niet open en ik heb al een onbedwingbare zin om te shoppen! Kun jij ook niet langer wachten? Neem dan alvast een kijkje bij DAAD Amsterdam, waar ze een kleine selectie van Karl’s collectie verkopen. Denk aan handschoenen, kraagjes, tassen en zelfs regenlaarzen!

Karl_Lagerfeld_kraagjeKarl_Lagerfeld_handschoenKarl_lagerfeld_regenlaars

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *