Maastricht magazine >

 
fashion-news

Online shoppen bij Stylesuite

Online shoppen bij Stylesuite

Stylesuite is een van die fijne adresjes die fashionista’s uit binnen- en buitenland zeker bezoeken tijdens een dagje winkelen in Maastricht. Niet naast de deur? Vanaf nu geen probleem meer, want voortaan shop je je favo labels gewoon online, en geniet je 24/7 van al die goede merken voor hem én haar. Van Alice & Olivia en Hervé Leger tot Pinko en Zadig & Voltaire. De nieuwe webshop is een goede vertaling van de real life winkel. Overzichtelijk en met een design feel, en natuurlijk dat kenmerkende Stylesuite-sausje.

De webshop stelt je niet alleen in staat om de mooiste designerspullen te bestellen, maar weet ook te inspireren. Fijn voor wie stiekem toch een beetje guidance nodig heeft en zich normaal gesproken aan de hand laat nemen door een medewerker van Stylesuite. Want door de foto’s kom je erachter dat die ene rode skinny jeans van Burberry toch wel erg goed combineert met dat leuke bomberjack uit de zomercollectie van Isabel Marant. En dat je die mintkleurige pumps van Gianvito Rossi toch echt moet kopen als je voor dat bikerjack van Balmain gaat.

Zoals gewoonlijk kun je zoeken op product en designer, maar Stylesuite maakt ook alvast fijne selecties voor je op basis van trends, pasvorm of prints. Handig als je op de hoogte wil blijven van wat er speelt in modeland of als je juist al precies weet wat je wil.

Zin gekregen om te shoppen? Ga dan naar Stylesuite.nl. Uiteraard kun je ook gewoon terecht in de winkel.

Stylesuite_Burberry Stylesuite_Balmain

Links skinny van Burberry met jasje van Isabel Marant, rechts mintgroen jasje van Balmain met Gianvito Rossi pumps.

Foto boven: voor echte dummies maakte Stylesuite een graphic met uitleg over de verschillende onderdelen van de nieuwe website. Nice!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *