Maastricht magazine >
fashion-news

Donyale en Shirley bij opening LaDress Maastricht

Donyale en Shirley bij opening LaDress Maastricht
Artikel begint onder de advertentie

Ik woon zo ongeveer in mijn Donyale. En elke keer dat ik deze blouse met strik van LaDress draag, vang ik wel een compliment. Hoe fijn voor al die mensen in Maastricht, waaronder de vele weekendshoppers (de stad is en blijft nu eenmaal het meest geliefde weekenduitje van Nederlanders), dat je sinds vandaag los kunt op de Wolfstraat. Want hier vind je de nieuwe winkel van LaDress. LaDress Maastricht is een feit. En het is niet alleen vanwege de Donyale dat je de winkel nabij het Onze Lieve Vrouweplein een bezoekje wilt brengen, want die Shirley wil je zeker ook. Dit zijn mijn drie redenen om LaDress Maastricht te bezoeken.

1. LaDress Maastricht vanwege de Donyale

Het begon met een zwart en een wit exemplaar. Ondertussen is deze populaire bow blouse in vele kleuren te verkrijgen. Ideale kledingstuk om je look te pimpen. Of het nu om een degelijk mantelpakje gaat of om extra cachet aan die jeans-look. Niet van de lange mouwen in de zomer? De pussy bow van LaDress bestaat sinds kort ook zonder mouw (foto boven). Zie hier eerder blogje van Joy 5 dagen op rij in Donyale van LaDress. De Donyale maakt overigens deel uit van de couture collectie van LaDress en is daardoor hoger geprijsd dan dat je misschien van LaDress gewenst bent.

2. De Wolfstraat vanwege Shirley

Shirley was vorig jaar uitverkocht toen ik haar wilde bestellen. Ik wilde de jurk om te zwieren op het strand. De jurk is dit jaar terug. En nu in tal van kleuren. Viel mijn oog vorig jaar op Shirley in navy, twijfel ik nu toch over die blijerd in royal blue. Hoe dan ook een goede reden om de nieuwe winkel van LaDress in de Wolfstraat te bezoeken.

3. Sienna in de categorie wat moet ik aan vandaag

Omdat Sienna je nooit in de steek laat. Ik kocht de broek vorig jaar in de kleur ink en wel daags nadat de winkel van LaDress in de Negen Straatjes in Amsterdam opende. Koos bij de flared legging één van de vele tops die deel uitmaken van de LaDress collectie. Natuurlijk ook in de kleur ink. En Sienna is een succes. Vooral op dagen dat je je afvraagt wat te dragen. Prima om in te werken, chill in het weekend en ook geschikt voor openingen en partijen. In de Sienna kun jij gerust een winkelopening aan. wat dacht je van de opening van LaDress Maastricht?

Ook zin in één van bovengenoemde stukken of één van de vele andere items uit de LaDress collectie? Klik hier voor meer informatie over de opening van de LaDress winkel in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *