Maastricht magazine >
fashion

Ferragamo’s Fiamma voor mama

Ferragamo’s Fiamma voor mama

Fiamma de nieuwste tas van het label Salvatore Ferragamo. Een ode aan Fiamma Ferragamo, de oudste dochter van Salvatore. Een ode aan vrouwen. Een bijzonder kado voor moederdag.

Artikel begint onder de advertentie

Fiamma Ferragamo heeft veel invloed gehad op het merk Salvatore Ferragamo. Ze was zowel verantwoordelijk voor de eerste tassencollectie als voor de komst van de iconische Vara pump. Daardoor speelt ze een belangrijke rol in de heritage van het label.

Erfgoed is dan ook de rode draad van de campagne voor de tas, waarin moeders en dochters van bekende families model staan. De stijl en de waarden die moeders overdragen aan hun dochters het thema. Een mooie gedachte die helemaal past bij Moederdag. En wie weet, als je de Fiamma bag als moederdagkado kiest mag jij hem in de toekomst misschien overnemen. Een stukje family heritage.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Salvatore Ferragamo.

Fiamma-tas-Ferragamo

In de richting van de klok: de vrouwen van de kunstenaarsfamilie Schnabel, drie Fiamma’s op een rijtje, moeder en dochter Hemingway en tot slot prinses Theresa Patricia Genest met haar dochter Mathilda Mélusine Ruspoli.

Foto boven: kunstenaars Hanayo en Tenko Nakajima met een paarse Fiamma bag.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *