Maastricht magazine >
fashiontips

Flaneren op de TEFAF in Marc Cain

Donderdag opende de TEFAF. Tijdens de preview is het volop flaneren tussen de kunst. Voor fashionliefhebbers is de openingsavond van de grootste kunstbeurs ter wereld een ware catwalk. Want wie de TEFAF bezoekt dost zich uit. Haalt alles uit de kast. En misschien juist daarom koos ik voor mijn eigen stijl: een trainingsbroek. Dit keer een te fijne van Marc Cain.

Artikel begint onder de advertentie

Heb jij ook zin om te flaneren? De TEFAF is tot en met zondag 23 maart geopend. Niet alleen om gezien te worden, maar vooral vanwege de kunst een aanrader. Combineer jij de TEFAF met een shopje aan de modestad van Nederland, let dan op de etalages. Onder de noemer TEFAF Parade is het werk van 35 uiteenlopende kunstenaars te bewonderen in etalages door heel Maastricht heen.

Tefaf Joy Marc Cain1

Sweatpants van Marc Cain, mijn favo pump de Abel van Jimmy Choo in snake, top van By Malene Birger.

Meer trainingsbroeken? Adidas, Iro en See by Chloe, heb het meest stylish kledingstuk dat er is in alle geuren en kleuren.

Sroll naar beneden voor verkoopadressen van Marc Cain voor de sweatpants. Wil jij mijn top van By Malene Birger ook of ga je voor een paar Jimmy Choo’s? Gebruik dan de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *