Maastricht magazine >
fashiontips

Geen jumpsuit, maar Dutchess jailsuit

Wat past er beter bij een Nederlandse vrouw dan Dutch fashion? En zo ontdekte ik dus het Nederlandse merk Dutchess. Een merk dat net zo recht door zee is als ik zelf ben. Die jumpsuit te stoer!

Artikel begint onder de advertentie

Nederlandse fashion ademt Up North nuchterheid

Mijn lief ontdekte door mij het fenomeen Scandinavië. Hij vindt dat Scandinavische stuks voor mij gemaakt zijn. Gelukkig noemt hij mij geen Duitse vrouw! Hoewel er dan eigenlijk ook weer helemaal niets mis is met een fijn Escada item. Ik begrijp het wel dat Scandinavische mode Nederlandse vrouwen goed staat. We hebben immers meer Up North dan Mediterraans temparament in ons. En als je die gedachte volgt, dan is mode van Nederlandse bodem natuurlijk helemaal ons ding. En dat brengt me bij het fijne Dutchess.

Multifunctionele, no nonsense items van Dutchess

Dutchess is no nonsense. Ontwerpen zonder poespas van prachtige stoffen. Je wil mijn jumpsuit van 100% katoen moeten voelen! Zo stevig en toch zo zacht. Bovendien mijn eerste jumpsuit die zowel de winter trotseert als ook tussenseizoen fähig is. En ja, van de jumpsuit weten we al dat het ding zich makkelijk aan elk moment van de dag aanpast. Dat is overigens sowieso een kenmerk van Dutchess en wie mij een beetje kent, weet dat multifunctionele items mij blij maken.

Gevangenispakje in de uitverkoop

De katoenen stof van mijn jumpsuit is geweldig. Daarnaast vind ik het leuk dat dit model een iets hogere taille heeft dan mijn andere jumpsuits. Minder baggy dus. Mijn dochter vindt dat deze jumpsuit iets van een gevangenispakje wegheeft. Geen jumpsuit, maar jailsuit dus! Ik begrijp wel wat ze bedoelt, terwijl ik haar hoor zeggen: ‘Die ben je binnenkort kwijt.’ Je shopt Dutchess online in de webshop van het merk. Mijn jumpsuit van Dutchess is momenteel in de uitverkoop, net als heel veel andere items.

Meer jumpsuits op LovestoHave.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *