Maastricht magazine >
fashion

Goed gestrikt

Goed gestrikt

Je ziet ze overal. De strik of het strikje. De strik is helemaal terug van weggeweest. Op topjes, schoenen, tassen als print of als oorbel. De strik is een echte musthave voor de zomer.

See by Chloé heeft te gekke shirts met print van strikjes in de kleur grijs met zwart. Ook erg fijn, want in joggingstof. Daardoor heerlijk draagbaar en een heel gemak als het shirt uit de was komt. Red Valentino daarentegen combineert het grijze shirt met slechts een strik, wel een grote, van zwarte tule. Gedragen met een mooie zwarte broek en hoge muiltjes helemaal van nu. Marc Jacobs liet zich eenvoudig strikken om de strik-trend door te voeren in de sieradenlijn van Marc by Marc Jacobs.

Artikel begint onder de advertentie

Voor de durfal, want geheid veel aandacht: een grote strik in de haren. Mocht je met name heel creatief zijn met je kapsel. Leg dan net als popster Lady Gaga een grote strik met je eigen haar.

Echte loves to have, maar helaas moeten we er een tijdje op wachten, want pas in januari 2011 verkrijgbaar in de boetieks van Moschino, designwarenhuizen en Kartell flagshipstores, zijn de flatjes van Moschino in samenwerking met designhuis Kartell. Deze strikschoenen , BowWow-shoes, zijn van plastic, bontgekleurd en met beroemde strik. Zo licht als een veertje zijn ze verkrijgbaar in rood, wit en zwart en een hele rits zomerkleuren zoals perzik, geranium, geel, bosgroen en flashy blauw. Er komt zelfs een stoere zwart-wit versie.

See by Chloe1Red Valentino4Marc by Marc Jacobs ring

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *