Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Gold all over: De mooiste gouden sieraden

Gold all over: De mooiste gouden sieraden
Artikel begint onder de advertentie

Al decennia lang zijn gouden sieraden onder vrouwen een grote favoriet. De prachtige kleur en glans geven het een luxe uitstraling en maken het de perfecte sieraad voor iedere stijlvolle vrouw. Van gouden dames kettingen tot gouden dames armbanden; goud past bij iedere look. Daarnaast is goud een sterk edelmetaal waardoor de sieraden ook nog eens lang mee gaan. Dat is natuurlijk erg fijn want door het klassieke, tijdloze karakter van gouden sieraden kun je ze lang blijven dragen. Goud zal nooit gaan vervelen! In deze blog daarom de mooiste gouden sieraden op een rij.

Geelgoud, witgoud en roségoud

Als je denkt aan gouden sieraden denk je waarschijnlijk direct aan geelgoud gekleurde sieraden. Echter zijn er ook gouden sieraden die niet geel van kleur zijn, namelijk witgoud en roségoud. Hoewel de kleur anders is zit er toch evenveel puur goud in. Bij 14 karaat goud is dit 58,5%. Het verschil in de kleuren zit hem in de materialenmix. Zo wordt er bij witgoud meer zilver, zink of palladium toegevoegd om deze mooie kleur te krijgen. Bij roségoud wordt er juist meer koper toegevoegd om de rosé kleur te krijgen.

Gouden ketting met steentje

Steentjes: een andere grote favoriet bij vrouwen. Dat maakt de combinatie van deze bovenste gouden ketting met een steentje erin dan ook perfect. De ketting is heel subtiel maar door het steentje zeker een prachtige eyecatcher.

Roségouden armband

Wat dacht je van deze mooie roségouden armband met twee open rondjes die met elkaar zijn verbonden? Los is dit al een mooie armband om te dragen, maar deze armband is ook zeker goed te combineren, zoals te zien in het voorbeeld hieronder.

Gouden initialen ketting

Sieraden met initialen zijn perfect voor een persoonlijke touch in je look. Neem bijvoorbeeld je eigen voorletter, die van je partner, kind of een andere dierbare. Initiaal sieraden zijn ook ideaal om als cadeau te geven!

Witgouden ring

Deze witgouden ring is door de bolletjes rondom weer eens anders dan anders, dit maakt hem uniek. Het steentje in het midden maakt deze bijzondere ring helemaal af.

Gouden armbanden

Onderstaande gouden armbanden met een groter open rondje zijn zowel samen als afzonderlijk mooi om te dragen. Het leuke in deze combinatie vind ik dat het ene rondje mét en het andere rondje zonder steentjes is. In mijn opzicht versterken de armbanden elkaar om deze reden.

Welke gouden sieraad is jouw favoriet? En gaat jouw voorkeur uit naar geelgoud, witgoud of roségoud?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *