Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Gucci speelt met bamboe

Gucci speelt met bamboe

De Bamboo Bag van Gucci is terug. De tas met handvat van bamboe, die 64 jaar geleden werd ontworpen, is uit het archief tevoorschijn gehaald. In de tijd van de zwart wit films op handen gedragen door actrices als Ingrid Bergman en Vanessa Redgrave. Voor winter 2013 heeft Gucci het bamboe handvat afgestoft en waar mogelijk gebruikt voor tikje retro glamour. Van kleine tasjes tot shoppers.

Artikel begint onder de advertentie

Wat ik vreemd vind is dat het merk er niet voor gekozen heeft om één model van het opvallende handvat te voorzien, en zo een nieuw icoon te creëren. Ideale kandidaat is de Lady Lock tas die op de catwalk te zien was. Het klassieke ontwerp van de tas gaat goed samen met de vintage uitstraling die het bamboe handvat heeft.

Gucci_New_Bamboo Gucci_Bamboo_shopper Gucci_Diana_bamboo

Van links naar rechts: New Bamboo in beige metallic leer, Bamboo shopper en Diana Bamboo handle tote.

Foto boven: Gucci Lady Lock Bamboo Top Handle.

Het bamboe thema is overigens niet alleen te vinden bij de tassen van Gucci. Ook op schoenen, sieraden en zonnebrillen komen details van het materiaal terug. Vind ik één item wel leuk, is alles bij elkaar gecombineerd in een outfit voor mij toch een beetje too much!

Gucci_bamboo_armband Aviator_bamboe_gucci

Links Bamboo armband en rechts Bamboo Aviator.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Gucci. De donkerblauwe shopper is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Gucci.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *