Maastricht magazine >
fashion

Head over heels Alaïa

Head over heels Alaïa

De uitdrukking head over heels in love heeft alles te maken met de heels van Alaïa. Azzedine Alaïa is hot! De uit Tunesië afkomstige ontwerper mag dan wel 70 jaar tellen, zijn ontwerpen zijn van vandaag! Denken velen aan de prachtige jurken bij het horen van de naam, het is zijn schoenencollectie die Christian Louboutin wereldwijd van het podium lijkt te stoten.

Artikel begint onder de advertentie

De schoenen van Alaïa zijn net zo veelomvattend en verleidelijk als zijn kleding. Verfijnd, niet tuttig. Stoer zonder te schoppen. Modellen die de liefde uitstralen waarmee ze gemaakt zijn, maar vooral om verliefd op te worden. En jij zal niet de eerste zijn. Beroemdheden als Victoria Beckham, Carla Bruni, Naomi Campbell, Grace Jones en Brigitte Nielsen gingen je reeds voor. Head over heels in love met Alaïa.

Bij Paul Warmer hebben ze het begrepen. Hier scoor je jouw paar Alaïa‘s. Niet alleen om verliefd op te worden, maar om een langdurige relatie mee aan te gaan. Je vindt Paul Warmer in Amstelveen, Amsterdam en Den Haag.

Paul Warmer

Naast Alaïa’s vind je bij Paul Warmer heel veel andere fijne schoenen. Zoals de hanenkam van YSL en het skelet van Dsquared.

Paul Warmer Giuseppe Zanotti

And if diamonds are your best friend, dan wil je de hakken en enkellaarsjes van Giuseppe Zanotti van Paul Warmer hebben!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *