Maastricht magazine >
fashion

Hebben… studded biker boots van Ash

Hebben… studded biker boots van Ash

Inmiddels alweer weken thuis. Vakantie voorbij en de zomer al helemaal voor mijn gevoel. Werk en scholen weer begonnen, back to reality. Alles wordt gepland en de agenda’s volgeschreven. Je ‘moet’ weer zoveel… Zo ook schoenen voor de kids kopen. Want thuis besef je dat je kinderen aan de Pokon hebben gezeten afgelopen vakantie en dat alle schoenen echt niet meer passen. Met die Havaiana slippers merk je daar natuurlijk niks van. Hoewel ik in mijn ongeloof toch probeer om dat voetje nog een dag in zo’n schoen te proppen. Kan best schat, stel je niet aan. Maar dat gaat natuurlijk tegen alle moedergevoelens in. En hup dan maar naar school op je Havaiana’s. ‘Schat het regenbuitje is zo voorbij!’ Mijn dochter is verslaafd aan die Havaiana’s dus ik doe haar geen groter plezier. Maar ja, als ze dan einde van de week op kamp gaat moet ze toch echt wat meer bedekkend schoeisel mee.

Artikel begint onder de advertentie

En wat kom je dan tegen… laarzen voor jezelf! Nou had ik al die leuke wedge sneakers van Ash maar ‘de studded biker boots’ van datzelfde merk is wat je wilt hebben voor deze winter! Ik had ze in de zomer al voorbij zien komen en dacht hé die zijn fijn. Mijn zusje had een carte blanche shop dagje en kwam toen uit het niets aanlopen op die moet-ik-hebbuh-boots. Kon nog net een imitatielachje op mijn gezicht toveren om de blijdschap met haar te delen: ‘Je hebt ze. Je hebt ze!’ Van binnen dacht ik natuurlijk hele andere dingen. Maar eerlijk is eerlijk, ze staan haar fantastisch! Betekent dat ik nu op zoek moet naar andere laarzen. We gaan al zoveel met elkaar om dat het zielig wordt als we ook nog eens dezelfde laarsjes aan hebben. Gelukkig heeft Ash een breed scala aan bikker boots. Maar het is natuurlijk weer zo’n sluipende trend waardoor ik niet de enige was die ze wilde. Veel modellen waren alweer uitverkocht. Na het afstruinen van het net kwam ik terecht bij Mayke.com. Zij hadden nog hele mooie. De wannahave Ash studded biker boots are mine! Zo… nu zijn de kids weer aan de beurt!

 

Ash_Trilogy_Biker_Boot_Studs Ash_boots_Titanic_studs Ash_Tokyo_studs_boots

Links mijn eigen paar Trilogy studded biker boots, in het midden model titanic in bruin en rechts Tokyo met zwarte studs.

Foto boven: de Ash Trash matte silver studded biker boots van mijn zusje

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *