Maastricht magazine >
fashion

Heerlijke sjaals van Femmes du Sud

Heerlijke sjaals van Femmes du Sud

Om de een of andere reden heb ik niet zoveel met jassen. Ga het liefste altijd gewoon in mijn kloffie naar buiten. Ik denk omdat ik het te moeilijk vind om steeds de perfecte combinatie te maken. Dat zou vragen om ontelbaar veel jassen. Dan maar gewoon zonder! Alleen als het echt hartje winter is en ik langere tijd buiten moet zijn ga ik overstag. Nu het wat frisser wordt is het wel fijn om mezelf een beetje te wapenen tegen de kou, want een verkoudheid die iedere keer weer de kop opsteekt is ook geen pretje. In de sjaals van Femmes du Sud heb ik misschien wel de ideale oplossing gevonden.

Artikel begint onder de advertentie

De wrap scarves zijn gemaakt van alpaca- en merinowol en dus heerlijk zacht. Dankzij de striksluiting en de fijne lengte zijn ze anders dan anders en op verschillende manieren te dragen. It’s a like!

FemmesdusSud_sjaal FemmesduSud_sjaal_grijs FemmesduSud_sjaal_bruin

Blijkt dat de dames achter dit label, Annemiek Buijs en Karin Vink, niet alleen geweldige sjaals maken. Ze zijn ook de trotse eigenaars van TS02, een label dat handgemaakte tassen en portemonnees maakt in gelimiteerde oplage. En ja hoor, die kleuren perfect bij de sjaals van Femmes du Sud!

TS02_shopper TS02_clutch TS02_bruin_tas1

Femmes du Sud koop je bij Bloom Fashion in Laren. Bij Fou de Foot in Bussum vind je zowel de sjaals als de tassen van TS02. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *