Maastricht magazine >
fashion

Highs & lows bij Just Cavalli resort 2013

Highs & lows bij Just Cavalli resort 2013

Zoals we gewend zijn van Cavalli is ook de resort collectie van Just Cavalli een beetje over the top. Zomertrends als neon en prints worden gecombineerd. De karakteristieke luipaardprints verschijnen dan ook in fluo groen en gemixt met bloemen. Op en top eclectisch. Ik had nooit kunnen raden dat note bene India de inspiratiebron is voor deze collectie. Door de stoere petjes en het nodige goud lijkt het meer of je per ongeluk in een nieuwe hip hop videoclip bent beland. Door het gebruik van zwart in combinatie met paars en bloemen lijken sommige looks bovendien thuis te horen in een eerdere collectie van Givenchy. Niet bijzonder origineel dus.

Artikel begint onder de advertentie

 

Cavalli_resort2013_neon JustCavalli_resort2013_bloemen Givenchy_resort2012

Links panterprint in neon en in het midden flower power van Just Cavalli. Rechts een look uit de resort 2012 collectie van Givenchy.

Mijn hart ging echter wel sneller slaan bij het zien van de witte sets uit deze resort collectie. Misschien niet helemaal Cavalli vanwege de minimalistische look, maar bijzonder mooi dankzij apart materiaalgebruik en de ton sur ton crocoprint. Zowel chic als stoer te dragen en mooi in combinatie met je metallic items van zomer 2012. Alleen die pet even achterwege laten dan!

JustCavalli_resort2013_white JustCavalli_resort2013_crocopants JustCavalli_resort2013_print

De fraaie witte looks uit de resort collectie 2013.

Scroll naar beneden voor winkels die Just Cavalli verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *