Maastricht magazine >
fashion

Hij gaat met Fay de winter in

Hij gaat met Fay de winter in

Het Italiaanse Fay is zoveel als sporief elegant. Gekleed praktisch. Een beetje à la Scapa of Tommy Hilfiger, maar met een net iets verfijnder kneepje. Iets eigener, zoals de Italianen nu eenmaal zijn. Minder voor de massa. Nou ja, dat was. Want ondertussen zijn de dubbele jasjes niet meer weg te denken. Iedere beetje kakker en ik-wil-het-anders-dan-anders-maar-wel-veilig-man heeft een jasje van het merk aan de kapstok. Zo eentje voor wanneer het casual mag, maar dan wel op een verzorgde manier. Onze loves to have is echter de donsjas van Fay. Zo eentje om de hond mee uit te laten en het nooit meer koud te hebben.

Artikel begint onder de advertentie

Fay komt ook dit jaar met tal van modellen voor de man. Een donsjack dat net als de befaamde jasjes een dubbele sluiting heeft. Een rits met daar overheen een rij knopen. Knopen die de jas net even iets meer cachet geven. De jas lijkt feilloos in het rijtje van Moncler en Woolrich thuis te horen, maar is misschien net iets minder van de massa. Hoewel, als je de PC inloopt…

winterjas aw 2011 2012 men Fay1

Hoezo koud jas van Fay

Fay classic men

De klassieker van Fay

De herenjassen van Fay zijn er in vele varianten. En er zijn ondertussen ook exemplaren voor haar. Scroll naar beneden voor een verkoopadres van Fay of gebruik de labelfinder rechtsboven.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *