Maastricht magazine >
fashion

I want: Hogan sneaker Katie Grand

I want: Hogan sneaker Katie Grand

Styliste Katie Grand is hot. De editor van fashionmagazine Love wordt gezien als één van ’s werelds meest invloedrijke stylisten. Niet eerder verbond zij haar naam aan een collectie. Met de launch van de capsule ‘Gang’ collectie voor Hogan laat ze zien dat ze ook ontwerpen kan. Ze ontwierp een aantal accessoires, ballerina’s, wedges en sneakers. Retro, klassiekers met met een enorm nu gehalte. Sinds begin januari zie je de collectie voorzichtig opduiken.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn eerste paar Hogan’s, de Hogan Traditional, kocht ik zo’n 15 jaar geleden. Al snel volgende een paar Interactive sneakers van het merk. Qua comfort misschien wel mijn fijnste schoenen ooit. Bovendien onverslijtbaar. Alleen de kenner weet dat de schoen je een extra 5 centimeter geeft. Door de jaren heen bleef ik het kleine zusje van Tods trouw. Het label dat in 1986 de eerste sneakers op de markt bracht en ondertussen een meer dan heuze collectie neerzet die verder gaat dan enkel gympies. De samenwerking met Katie Grand laat zien dat het merk haar roots niet is vergeten. De wedge sneaker, genaamd Attractive, maakt deel uit van de geschiedenis van het huis en werd door Katie, net als de Interactive, in een nieuw jasje gestoken. Het is echter de hoge ‘Gang’ basketbal sneaker die ik wil en die volgens mij ook de meeste aandacht trekt! De musthave uit de Katie Grand for Hogan collectie.

Katie Grand Hogan sneakers

 

Mijn favoriet is er in het groen, zwart, roze en wit. Kan niet kiezen! Je vindt dit paar sinds begin januari bij Colette in Parijs. Vanaf half februari is de ‘Gang’ collectie verkrijgbaar bij de Hogan winkels. Surf naar de website van Hogan voor de lijst met eigen winkels. Scroll naar beneden voor winkels die Hogan verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *