Maastricht magazine >
fashiontips

In Dodo Bar Or naar het AmsterdamDiner

In Dodo Bar Or naar het AmsterdamDiner

Dat je dan eindelijk je excuus te pakken hebt om die kaftan te kopen. Het is kenmerkend voor hoe ik shop. Ik gebruik een feestje graag als aanleiding voor nieuwe items. Zoals nu het AmsterdamDiner 2016. Een diner waar je zo goed als alles naar aan kunt trekken, zolang het maar iets van statement gehalte heeft. Ik ga in mijn lange zomerjurk van Dodo Bar Or. Een merk waar ik eerder dit jaar verliefd op werd. Ik ben niet de enige. Ik denk dat ik van zeker 100 mensen (vrouwen en mannen) complimenten heb ontvangen. De jurk een absolute topper. Zeker 20 man hebben me gevraagd naar het merk. Bofkont die ik ben, kocht ik de jurk ook nog met heel veel procenten korting. Kijk, dan blijft er dus meer over voor de strijd tegen aids. Want dat is waar het bij het AmsterdamDiner om gaat.

Artikel begint onder de advertentie

Benefiet met vleugje Songfestival hysterie

Het AmsterdamDiner wordt door velen het benefietdiner onder der benefieten genoemd. Het is de mix die het ‘m doet. De ontvangst, het buiten borrelen, de enorme meute bekenden, massa BN-ers erbij, de gedreven vrijwilligers, het samen stilstaan bij aids en dan het feestgeweld. Bijna over de top hysterich; een beetje het gevoel van de Songfestival hype.

Dress to impress met doe waar je zin in hebt twist

Dress to impress is de graadmeter. En daar geeft iedereen op eigen manier invulling aan. Ik heb door de jaren heen van alles gedragen. Zoals te blote jurken van Missoni en Percy Irausquin, een strandjurk van LaDress (waarin ik notebene werd toegezongen door een heel mannenkoor), een jurk met sleepje van Cavalli en vorig jaar een witte smoking van Bottega Veneta. Dit jaar gooi ik het over een andere boeg. Het is de kaftan van Dodo Bar Or die mee mag. Een merk dat dit jaar al eerdere voorbij kwam op LovestoHAVE en voor mij de absolute nieuwkomer is onder de labels. Vanwege de duidelijke signatuur, de heerlijke stof en mega draagcomfort.

Met heel veel procenten sale Mody Mary shoppen

Ik kocht mijn Dodo Bar Or samen met mijn cluch bij Mody Mary in Maastricht. Twijfelde overigens over een clutch met chic gehalte, maar had meer zin in boho stijl. Goede keuze. Want ook met de clutch ving ik complimenten. Dat ook de reden dat ik voor mijn bruine Gucci slippers koos in plaats van een meer dressed zwart paar. Juist om het niet tip top op elkaar af te stemmen. Meer relaxed daardoor. Nu is het weer een jaar wachten tot het volgende AmsterdamDiner (notabe editie 25), maar gelukkig kan ik nog wel een reden verzinnen om nu je slag te slaan bij Mody Mary. Ten eerste dus de kortingen tussen 30 en 50 procent. Daarnaast dat de zomer nu toch echt gaat beginnen. Als de zon niet genoeg aanleiding is om jezelf in een nieuw stuk te steken, wat dan wel?

 

Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Mody Mary in Maastricht. Meer weten over AmsterdamDiner of bijdragen in de strijd tegen aids, klik dan hier.

Ook lezen:

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *