Maastricht magazine >
fashiontips

In love met de shawls van IMYF

Noem het een shawl of schrijf sjaal, het maakt me niet zoveel uit. Doe gewoon waar je zin in hebt, want dat is waar het Nederlandse merk I’ll Make You Famous in gelooft. In mensen met een eigen stijl en die de toon zetten. Trendsetters die hun eigen moment of fame bepalen. En ik doe mee. Mijn shawl van IMYF a loves to have!

Artikel begint onder de advertentie

IMYF is een nieuw merk. In de collectie riemen en shawls van top kwaliteit. Mijn shawl is dan ook aaibaar. Niet alleen de stof is prachtig, ook het design en de natuurlijke uitstraling vind ik geweldig. Niet onbelangrijk dat IMYF bovendien de arbeids- en leefsomstandigheden bij de productie voorop stelt. Wie wil er immers famous zijn ten koste van anderen? Dat het merk nadenkt, blijkt ook uit de wijze waarop het waslabel is bevestigd. In tegenstelling tot tal van andere merken kun je het label verwijderen zonder je shawl toe te takelen.

Joy_Wisse_Smit_SixAmes

Met 4 collecties per jaar en verschillende lijnen biedt IMYF een keur aan mogelijkheden. Op sommige shawls maakt het logo van het merk deel uit van de print, andere shawls – zoals de mijne – zijn meer ingetogen. Hoewel ik het liefste de hele zomer in mijn shawl woon, vermoed ik dat ik er aan het einde van de zomer meerdere in mijn bezit heb. Alleen al omdat de shawl multifunctioneel blijkt als cabrio hoofddoek en omslagdoek aan het einde van de middag. En hoewel IMYF een speciale collectie shawls heeft als omslagdoek voor op het strand vermoed ik dat mijn huidige shawl spoedig samen met mij het strand ontdekt.

Je koopt de shawls van IMYF onder andere bij Le Marais in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen of ga naar de website van I’ll Make You Famous voor een volledig overzicht van verkoopadressen.

IMYF_SHAWL

Op de foto: shawl Butterfly Antelope van 110 x 200 cm uit de SS2014 collectie van IMYF, 24H Tod’s tas in beige en mijn mega succesvolle pyama pak van Six Ames dat ik bij Nina’s in Maastricht kocht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *