Maastricht magazine >
fashion

In plié met Chloé

In plié met Chloé

Good all times herleven. Is het niet de herintrede van de rugzak die je doet denken aan je middelbare schooltijd, dan is het nu wel de ballettrend die je doet herinneren aan de tijd dat je als kleine meid in tutu en roze balletpakje de hoofdrol danste in het ‘plaatselijke’ Zwanenmeer. Mede door balletfilm ‘Black Swan’, die met Nathalie Portman in de hoofdrol als getormenteerde ballerina maar liefst 12 nominaties in de wacht sleepte, is de ballettrend gezet.

Artikel begint onder de advertentie

De balletlook anno 2011 gaat verder dan de ballerina’s en de bolero die al enkele jaren geleden een plekje veroverden in je garderobekast. De balletinvloed van nu is zichtbaar in jurken, rokjes, truitjes en haardracht.

Met je haren in een klassieke knot en natuurlijk een zijscheiding creëer je met de SS2011 collectie van Chloé de prima ballerina-look die je wilt hebben. Deze heeft vele ballet-invloeden: lange tutu-achtige rokken van chiffon en tule, balletpakjes met open rug, bodysuits en leren tops met ronde hals in zachte kleuren als (gebroken) wit, huidskleur en taupe.

Je vindt de collectie van Chloé bij Azzurro Due in Amsterdam.

Chloe_SS2011_01 Chloe_SS2011_02 Chloe_SS2011_04
Chloe_SS2011_05 Chloe_SS2011_06 Chloe_SS2011_07

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *