Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Ineke Otte voor ongoing carnaval twist

Ineke Otte voor ongoing carnaval twist

Waarschijnlijk hoort de Nederlandse Ineke Otte de vergelijking met carnaval liever niet. Aan de andere kant is carnaval het feest van de parodie. De bijbehorende humor zien we terug in de ontwerpen van Ineke Otte Design. Toch vallen de ontwerpen niet in de rubriek ‘verkleedmand’. Deze Nederlandse ontwerper weet immers zelfs stijlicoon Iris Apfel te verleiden.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-09 om 12.23.02

Ineke Otte is bekend vanwege haar sieraden, shawls, lampen, tafels en ontwerpen van wat al niet meer. Haar ontwerpen zijn uniek en vol humor. Bij het ontwerpen maakt ze gebruik van 3D-technieken. Maar ook de natuur vindt in haar werken een plekje, zoals de mosselketting op de foto boven.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 12.21.25

Niet alleen Iris Apfel is een liefhebber van de Nederlandse ontwerper. Zo is Jean Paul Gaultier in het bezit van de broche met de rat en dragen designers Paolo Navarone en Chantal Thomass haar ontwerpen ook. Niet verwonderlijk zien we de opvallende objecten tevens terug in magazines.

Wil jij een fashion statement maken? Of kun je simpelweg het gevoel van carnaval nog niet loslaten? Dan is Ineke Otte zeker een naam om te volgen.

Schermafbeelding 2016-02-09 om 12.21.59

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *