Maastricht magazine >
fashion

Isabel Marant & Kate Moss

Isabel Marant & Kate Moss

Dit najaar valt in vele campagnes het gebrek aan kleur op. Donna Karan is donker en Prada is zwart-wit. Ook Isabel Marant, met Kate Moss in de hoofdrol, beperkt haar kleurgebruik. Hoe donker ook, topmodel Kate Moss schittert nog meer dan anders in de najaarscampagne van dit hippe Franse modelabel. Haar looks op de foto’s zijn hot as hell. Mede door Kate’s haar en door alle opvallende details, maar eigenlijk nog veel meer door de eigenwijze outfits van Isabel Marant.

De bohemian chic stijl van ontwerpster Isabel Marant is hot as Kate. Isabel Marant wordt in Frankrijk dan ook gezien als een van de meest vooruitstrevende ontwerpers van dit moment. Als jong meisje had ze al een uitgesproken mening over kleding, een kleine rebel die weigerde haar jurkjes aan te trekken. Er zullen op dit moment echter maar weinigen zijn die weigeren de outfits van haar te dragen.

Artikel begint onder de advertentie

Isabel Marant ontwerpt vrouwelijke kleding met een nonchalante elegantie die dit najaar nog eens een extra dimensie krijgt. Bij Zolamanola in Utrecht vind je heel veel moois van Isabel Marant. Zolamanola is gevestigd op de Mariaplaats. De winkel is ruim, ziet er zeer modern uit, maar past door de doorschemerende middeleeuwse muren toch precies. In deze bijzondere omgeving komt de nieuwe lijn nog beter tot zijn recht. Ook Isabel Marant’s tweede label Etoile by Isabel Marant is bij Zolamanola verkrijgbaar.

In Rotterdam is de collectie van Isabel Marant verkrijgbaar bij Wendela van Dijk en in Amsterdam bij Sky.

 

Isabel Marant AW2010_034

 

Isabel Marant AW10_021

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *