Maastricht magazine >
fashion

Jeggings by Citizens of Humanity

Jeggings by Citizens of Humanity

De perfecte jeans is en blijft de beste basis in je garderobe. Naast alle trends zoals de harempants, de boyfriend jeans en de jumpsuit is er gelukkig nog steeds ruimte voor een perfect passende straight of skinny jeans. Citizens of Humanity is één van de favorieten als het gaat om jeans die benen en bilpartij op z’n mooist naar voren laten komen. Niet voor niks is dit merk geliefd bij heel wat Hollywood celebs, met als nieuwste trend de jegging van Citizens of Humanity.

De jegging, die zijn naam dankt aan de kruising met de legging, is gemaakt van ultra licht, elastisch denim. De broek is als een tweede huid waarin je je vrij kunt bewegen. Een jeans om eindeloos te combineren.

Artikel begint onder de advertentie

Overdag casual met een lang shirt, sandaaltjes, slippertjes of flatjes. ’s Avonds match je  de jegging met high heels, een mooie top en bij een fris briesje met een blazer. Aankomend najaar draag je de jegging in een donkere wassing. Erg leuk met anklebooties of verstopt in knielange laarzen.

Ook de jegging op je verlanglijst? Kijk dan eens bij Stylesuite Femme te Maastricht voor een mooi exemplaar. Verkrijgbaar in verschillende wassingen. Is de jegging niet helemaal je ding, maar ben je wel op zoek naar de perfecte jeans? Dan blijven er genoeg modellen van Citizens of Humanity over!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *