Maastricht magazine >
fashion

Jimmy Choo lanceert boek ‘Jimmy Choo XV’

Jimmy Choo lanceert boek ‘Jimmy Choo XV’

Het schoenen- en accessoires label Jimmy Choo bestaat dit jaar vijftien jaar en ter gelegenheid daarvan had het luxe merk twee maanden geleden al een speciale capsule collectie gelanceerd. Deze collectie met de naam ‘Icons’ bestaat uit vijftien modellen, allemaal afkomstig uit de archiefkast van Jimmy Choo en is op dit moment verkrijgbaar in alle Jimmy Choo winkels.  Als kers op de verjaardagstaart komt Choo net als concurrent Louboutin ook nog met een eigen boek. Het boek heeft de titel ‘Jimmy Choo XV’ en bestaat vooral uit foto’s van hun vijftien meest succesvolle schoenontwerpen door de jaren heen en fashion editorials gefotografeerd door niemand minder dan Mario Testino en Terry Richardson. Wij zeggen, goed kado voor onder de boom!

Artikel begint onder de advertentie

De lancering van het boek vindt exclusief plaats in alle Jimmy Choo winkels op 26 oktober a.s. en zal ook alleen daar verkrijgbaar zijn. Vanaf februari 2012 ligt het boek ook in alle internationale boekwinkels.

 

Je vindt de schoenencollectie van Jimmy Choo onder andere bij Kymyka Shoes and Bags in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer winkels die het merk verkopen.

En, goed nieuws, deze week is bekend gemaakt dat Jimmy Choo volgend voorjaar een eigen winkel in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam zal openen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *