Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Kan niet kiezen bij Fred de la Bretonière

Kan niet kiezen bij Fred de la Bretonière

Te irri. Dat je weet wat je wil en toch niet kunt kiezen. Hoge of enkellaarzen van Fred de la Bretonière? In klassiek zwart of met een twist. Grr, help me out!

Artikel begint onder de advertentie

Enkellaars groen

De Chelsea enkellaars in python print. Op de foto in zwarte tonen. Tevens  verkrijgbaar in groen-zwarte variant.

Twijfel nu alweer een ruime week. Wil ik die Chelsea enkellaars of shabby met dikke zool? Zo’n zin in een schoen die net zo comfortabel is als mijn sneakers, maar ben de gymschoen een beetje beu. Heb het gevoel dat Fred de la Bretonière mijn uitkomst is in deze. Maar welke laarzen wil ik dan?

Ik twijfel niet zo vaak. En waneer ik twijfel, wil het zeggen: niet doen. Maar in dit geval is het twijfel tussen het beste uit twee werelden. Niet te vergelijken, maar toch… En ja, waarom dan niet alle twee de laarzen? De enkel en de hoge laars? Daar zit de crux! Want zodra ik dan in mijn hoofd zeg dat het de laars met hoge schacht wordt, twijfel ik over kleur en materiaal. Idem wat betreft het Chelsea laarsje. Dit ben ik echt zo niet.

Shabbies Fred de la Bretoniere

Ook fijn. Hoge laarzen van Fred in zwart leer of donkergroene pony haren.

En dus twijfel ik nog maar even verder. Ik zal het antwoord vast wel ergens vinden. En anders laat ik de laarzen gewoon bij Fred staan. Zowel die blije zwarte Chelsea enkellaarsjes in strak zwart of groen-zwarte python print én het hoge shabby model in zwart of donkergroen pony haar. Zelfs mijn eigen tips over het voorkomen van een miskoop, brengen me in deze geen wijsheid. Grr!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Fred de la Bretonière.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *