Maastricht magazine >
fashiontips

Kiki Niesten rules my world!

Kiki Niesten rules my world!

Zowel in Amsterdam als in Maastricht zijn we bijna buren. Prijzen in de winkel in de Stokstraat in Maastricht de items tegen vol tarief, is het vanaf donderdag feest bij Kiki in Amsterdam. Daar doopt modegodin Kiki Niesten haar winkel Keuze van Kiki om in Kiki Stocksale. Heb ik even geluk dat ik donderdag in Amsterdam ben. Hallo brand new vintage designer item met 70% korting. You’re mine!

Artikel begint onder de advertentie

Keuze van Kiki is je vast niet ontgaan. Voor wie het toch heeft gemist, check it out here! De meeste archiefstukken hebben ondertussen het pand aan de Herenstraat in Amsterdam verlaten. Voor Kiki reden voor verandering. Donderdag 23 april gebeurt het. Vanaf dan gaat de designer collectie over de toonbank met serieuze kortingen. Kiki belooft kortingen van minimaal 70%. Dat betekent prijzen tussen de 50 en 400 euro. Hoera Kiki Niesten Amsterdam. Hoera voor mijn duo buurvrouw!

Kiki Stocksale vind je in de Herenstraat 32 te Amsterdam. Scroll naar beneden voor winkelinformatie over Kiki Niesten in Maastricht.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *