Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Kleding voor bij je Hunter laarzen

Kleding voor bij je Hunter laarzen

De laarzen van Hunter inmiddels een begrip. Ideaal voor wie graag festivals bezoekt of in weer en wind de hond uitlaat. En gewoon voor wie in regenachtig Nederland woont natuurlijk. Maar een mens koopt natuurlijk niet ieder jaar nieuwe regenlaarzen. Daarom bedacht Hunter, nu de markt verzadigd begint te raken, iets nieuws.

Artikel begint onder de advertentie

Het Engelse bedrijf komt namelijk met een heuse kledinglijn, Hunter Original. Centraal in de collectie voor winter 2014 staat de pioniersmentaliteit. Mannen en vrouwen die zich in de meest extreme omstandigheden bevinden. Van de dieptes van de zee tot het heelal. Naast de te verwachten regenjassen en anoraks vind je daarom ook jassen die doen denken aan een wetsuit en glimmende, zilverkleurige donsjacks.

Maar de kleding van Hunter is niet alleen futuristisch. Er komen ook elementen terug uit de geschiedenis van het merk. Zo werden de laarzen tijdens de Eerste Wereldoorlog gedragen door militairen, wat men vertaalde naar militair ogende jassen met veel zakken.

Hunter_AW2014

Naast kleding droegen de modellen natuurlijk ook de populaire Hunter regenlaarzen. De regenlaarzen met hak heb ik met afgrijzen bekeken en snel uit mijn geheugen gewist. Ster van de show de Original Nightfall in zwart en wit. Hunter paste een techniek toe die ooit werd toegepast op en serie exclusieve electrische gitaren. Het resultaat een artistieke en stoere look die perfect past bij de zwart wit kledingtrend.

Hunter_laarzen_hak Hunter_laarzen_nightfall

Links Hunter laarzen met hak, rechts Hunter Original Nightfall.

Stiekem toch benieuwd of er nog wat ideetjes van Stella McCartney verwerkt zijn in de Hunter Original collectie. De creatief directeur van het label, Alasdhair Willis, is namelijk de echtgenoot van de ontwerpster!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van de laarzen van Hunter. Wanneer de kleding van het label in de winkels ligt is nog niet bekend.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *