Maastricht magazine >
fashion

Laarzen van Chanel en Isabel Marant

Laarzen van Chanel en Isabel Marant

Hoewel enkellaarsjes natuurlijk helemaal trendy zijn is het in de winter toch ook wel fijn om hoge exemplaren te hebben. Ideaal om de kou te trotseren als je een rok of jurkje draagt. Dit jaar heb ik twee exemplaren op het oog. Beiden stoer, maar ook heel verschillend. Het eerste paar is van Chanel en heeft een stoere uitstraling door het bruine kalfsleer met een used look. Dankzij het hakje echter toch vrouwelijk. Leuk detail is dat de schacht nog een stukje doorloopt over de schoen zodat het net lijkt alsof er een broek overheen valt. De schacht is doorgestikt en dus op en top Chanel. Om dit nog een keer te bevestigen zit er ook nog een goudkleurig logo boven de hak.

Artikel begint onder de advertentie

Nummer twee is van Isabel Marant. Met sleehak, gemaakt van suede en voorzien van franjes langs de zijkant. de laars komt tot over de knie, maar ziet er veel beter uit als je hem wat naar beneden draagt. Dan krijg je een slobberlaars en dus een wat nonchalantere look. Of zou ik dan toch maar die wat lagere enkelvariant nemen? Keuzes, keuzes, keuzes…

AW2011_Chanelboots_brown AW2011_IsabelMarant

Links de laarzen van Chanel, rechts het exemplaar van Isabel Marant.

Scroll naar beneden voor winkels die de laarzen van Chanel verkopen. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkoopadressen van Isabelle Marant.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *