Maastricht magazine >
fashion

Lanvin hiking boot voor hem

Lanvin hiking boot voor hem

Lijkt het of de Lanvin sneaker nog wel even blijft, komt het label in navolging op de ondraagbare hiking boot 2011 met een nieuwe, stoere hiker voor hem. Wellicht makkelijker in het gebruik dan de modellen van afgelopen herfst, maar moet nog steeds een beetje wennen. Toch vind ik het een slimme zet. Hiermee maakt Lanvin duidelijk dat ze meer kunnen dan een paar seizoenen achter elkaar een succesvolle schoen steeds opnieuw uitbrengen. Daarmee gaat het merk niet verloren zoals Dsquared zijn eigen ziel verkocht door maar te blijven voortborduren op een hit. Zichzelf daarmee van exclusieve sneaker distributeur te grabbel heeft gegooid tot gajes leverancier.

Artikel begint onder de advertentie

Loopt ondertussen in navolging van Dsquared iedere copy-cat, uhh kater, op een paar Lanvin sneakers, ik vermoed dat de hiking boot nog even onbegrepen blijft. En dat is maar beter, want van mij mag het merk de magische glorie bewaren!

Lanvin sneakers 2012

Ook deze zomer Lanvin sneakers in alle kleuren en maten

Lanvin hiking boots 2012

Voor wie durft de Lanvin hiking boot, zowel in leer als in killim suede

Je vindt de Lanvin schoenen voor hem online in de Duitse Lanvin webshop. Winkel jij net als Loves to have liever in het echt, scroll dan naar beneden voor verkoopadressen van Lanvin.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *