Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Lees je horoscoop met Charlotte Olympia

Lees je horoscoop met Charlotte Olympia

Geen paashaas maar een konijn uit de Chinese dierenriem. Vorig jaar was ik nog in de ban van de zodiac armbanden van Maria Kooistra. Nu zijn het de clutches en flatjes van Charlotte Olympia die mijn aandacht trekken.

Artikel begint onder de advertentie

En dat terwijl ik helemaal niet zo van de horoscopen, sterrenbeelden en astrologie ben. Meestal klopt er toch helemaal niets van. Denk dat het meer de magie rondom het fenomeen is dat me aantrekt. En ik ben dol op printjes en accessoires met dieren, dus dat helpt ook.

Vorig jaar lanceerde Charlotte Olympia al een accessoirelijn met de horoscooptekens uit de Westerse astrologie. In 2014 zijn de dieren uit de Chinese astrologie aan de beurt. De iconische Pandora clutch is voorzien van apen, slangen en tijgers van emaille. Leuk detail zijn de ‘voetjes’ van de clutch in de vorm van sterren. De zodiac clutch combineer je met een paar Charlotte Olympia Birthday Shoes met versierde neuzen.

Enige minpuntje vind ik dat de kleuren van de tasjes en schoenen net niet genoeg op elkaar aansluiten. Maar buiten dat schuif ik graag de Birthday Shoes aan mij voeten en stop ik mijn pinpas en sleutel met alle liefde in een Pandora clutch met haan. Of konijn. Of draak. Want als je er niet echt in gelooft gaan kleur en uitstraling toch nog steeds voor het juiste beestje!

Mij volgende maand voor mijn birthday verrassen met een paar verjaardagsschoenen of zelf een Chinese Zodiac clutch kopen? Bestel je favoriete cosmic item dan online bij Charlotte Olympia. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van de reguliere collectie van label.

Charlotte-Olympia-Chinese-Zodiac

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *