Maastricht magazine >
fashion

Leren pijpen in de uitverkoop

Leren pijpen in de uitverkoop

Vorig jaar nam de legging in leer de lead over van de biker van Isabel Marant. Dit jaar kun je er niet meer omheen. Naast leren broeken zijn er tal van imitatie leren leggings en broeken met een wax laag in de winkel te vinden, want een lapje beest blijft nu eenmaal prijzig. Het goede nieuws is: de uitverkoop is begonnen! De tijd om jouw leren broek of legging te scoren.

Besloot ik er vorig jaar niet aan mee te doen en hield ik dat ook begin dit jaar vol, ben ik te blij dat ik toch omging. Ik twijfelde tussen een legging van Helmut Lang en het exemplaar van 250 euro van de Zara. De legging die lange tijd uitverkocht was en die sommigen roemen en anderen juist afschrijven vanwege de pasvorm. Na lang wikken en wegen koos ik echter voor de pussycat pants van SuperTrash in het zwart. En nu wil ik meer leer!

Artikel begint onder de advertentie

Wikken en wegen was het vooral, omdat je bij een winkel als SuperTrash niet iedere dag een bedrag boven de 500 euro achterlaat. Toch heeft mijn legging ondertussen bewezen een koopje te zijn. De broek is van 100% kalfsleer, super zacht en vangt veel complimenten. En nu wil ik die leren legging ook in het groen of emerald, zoals ze de kleur bij SuperTrash zelf noemen. En dat voor jippie-a-jee nog geen 400 euro in de uitverkoop.

En dan lacht die leren 5 pocket van Closed me ook wel heel vriendelijk toe. Omdat een 5 pocket stiekem om te hebben blijft. Omdat de broek low waist en long leg is. Omdat de 100% leren broek gevoerd is en daardoor 100% elasticiteit behoudt. Maar vooral omdat de broek rock-‘n-roll met een vleugje onschuld is én ook nog in de uitverkoop van 700 euro naar 500 flappen. Daarom!

PussycatPants_SuperTrash_emerald Closed leren broek

Links de Pussycat pants van SuperTrash in emerald, rechts een leren 5 pocket van Closed van bij Le Marais in Maastricht

Foto boven: pussycat pants van SuperTrash in zwart, sapphire, caramel en emerald.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van SuperTrash of bezoek de online winkel.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *