Maastricht magazine >
fashiontips

Let’s talk(ies) LaDress in Eindhoven

Let’s talk(ies) LaDress in Eindhoven

Ben zo belachelijk druk, dat er prima een feestje bij kan. Dresscode? Cocktail! Ik maak er mijn eigen ding van in lange, kanten rok van LaDress. Perfect classic party look to drink lots of champagne at the VIP Night van Talkies in Eindhoven.

Artikel begint onder de advertentie

De champagnebar blijft onze specialiteit

Het feestje van Talkies ter lancering van het december nummer is prima geregeld. Volop hapjes die goed te bikken zijn. Althans, dat schat ik zo in. Pascal Meijer en Camiel Zeijen van Kliniek aan de Maas, die beiden nog niet gegeten hebben, proeven ze allemaal. Ondertussen maak ik samen met vriendinnetje Silvy Schmeitz de champagnebar eigen. Daar zijn we nu immers het beste in.

Fotohokje en Polaroid man

De band, waar ik dan weer niet de naam van weet, is top. Gers Pardoel niet echt mijn ding, maar vermaak me met het fotohokje. Ga tot wel 15x toe in pose voor de Polaroid man om uiteindelijk te constateren dat het echt onmogelijk is om mijn rok te vereeuwigen.

Perfecte mix voor een afgrijselijk feestje

De crowd een combinatie tussen BN-ers en Brabantse afkomst. Natuurlijk ook veel commerciële achterban van Talkies. Perfecte mix om het een afgrijselijk feestje te maken, maar het is echt leuk. Ik zie alleen maar lachende gezichten!

Mijn december stuk laat zich easy combineren

Een blij gezicht heb ik zelf ook. Hoe fijn om geen hakken, maar laarzen aan mijn voeten te hebben bungelen. En dat dus niet eens voor het comfort, maar om mijn lange rok een streetstyle twist te geven. Om te voorkomen dat mijn LaDress ensemble black-tie uitstraalt, het is immers een cocktail feestje. De rok laat zich echt te easy combineren. Als je wil is het de perfecte klassieke black-tie look. Met mijn Prada laarzen (van weet niet hoe lang geleden) en stoere Zara tas (how much I love that bag) is het een prima VIP Night outfit. En kan niet wachten om de lace rok overdag te dragen met een oversized, Noorse kabeltrui (wel nog even scoren). De Jackie lace rok van LaDress is mijn december stuk!

Je shopt de Jackie lace rok op LaDress. Daar vind je tevens mijn donkerpaarse blouse. Scroll naar beneden voor meer informatie over het Nederlanse LaDress.

Mijn rok, maar dan in fuchsia (omdat donkerpaars bijna niet, of eigenlijk gewoon niet te fotograferen is)

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *