Maastricht magazine >
fashion

Maison Martin Margiela sieraden

Maison Martin Margiela sieraden

Wat zet je voor kerst op je verlanglijstje? De sjaal van StudioRUIG, een paar prachtige enkellaarsjes van Alaïa of toch een armband? Hoe fijn om een sieraad te krijgen?

Wie uit is op een prinses Máxima armband met diamanten en briljanten is bij Wendela van Dijk in Rotterdam aan het verkeerde adres. Verwacht hier geen truttige romantiek. Bij Wendela van Dijk vind je sieraden die verre van doorsnee zijn. Sieraden van Maison Martin Margiela.

Artikel begint onder de advertentie

Net als de kleding van dit Belgische label zijn de sieraden van Maison Martin Margiela anders. Bepaald niet alledaags met her en der een kunstzinnige twist. Met een Margiela sieraad om je pols, om je hals, aan je vinger of in je oor, maak je een statement.

Wendela van Dijk in Rotterdam heeft een groot assortiment dameskleding met merken als Christian Wijnants, Humanoid, Isabel Marant en MM6. Stijvolle, bijzondere kleding, maar ook schoenen en accessoires.

MaisonMartinMargiela_armband_01 MaisonMartinMargiela_ringhand MaisonMartin Margiela_armband1

MaisonMartinMargiela_01 MaisonMartinMargiela_ring_02 MaisonMartinMargiela_ring_03 MaisonMartinMargiela_ringparel MaisonMartinMargiela_sieraden Sieraden van Maison Martin Margiela

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *