Maastricht magazine >
fashion

Makkelijk combineren met Won Hundred

Makkelijk combineren met Won Hundred

De Scandinavische merken blijven terrein veroveren in ons land. Voor Won Hundred aanleiding om een eigen winkel te openen in Amsterdam. Het Deense label wordt uiteraard gekenmerkt door een minimalistische stijl en een hoog no-nonsense gehalte. De oorsprong van het merk is te vinden in klassieke, formele herenkleding. Dat wil niet zeggen dat ontwerper Nikolaj Nielsen niet weet hoe hij een vrouw moet kleden. Integendeel. De soepelvallende, glanzende stoffen passen helemaal bij de zomer. Tea, een simpel topje van zijde, is een echte summer musthave. Makkelijk te combineren en geschikt voor elke gelegenheid.

Artikel begint onder de advertentie

Eigenlijk is alles uit de collectie goed te combineren met wat er al in je kast hangt. De invloeden van herenkleding zijn vooral terug te zien in de witte blouses voor dames. Maar ook jeans ontbreekt niet in de collectie. Nikolaj werkt al lange tijd met denim, en dus mag het materiaal niet ontbreken in zijn eigen lijn.

 

WonHundred_SS2012 Wonhundred_Men2 WonHundred_SS2012_blouse

Won Hundred voor dames koop je bij Stijl Maastricht. Scroll naar beneden voor het adres van de recent geopende winkel van het merk in Amsterdam.

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *