Maastricht magazine >
fashion

Man en zoonlief in Stone Island

Man en zoonlief in Stone Island

Dat kleding voor de man ook hip is voor je kleine ridder bewijst de collectie van Stone Island deze winter. Met de kenmerkende stoere doch klassieke uitstraling slaagt het Italiaanse label er in jong en oud te kleden. Papa die eenzelfde jas wil als zoonlief en zoonlief in dezelfde trui als papa.

De Stone Island caban is al jaren een all time favoriet. Een klassiek en tijloos model jas met een dubbele rij knopen. Geschikt voor elke gelegenheid. De kids-uitvoering van de caban heeft een lekkere warme capuchon. Natuurlijk voorzien van bekende patch, The Compass genaamd.

Artikel begint onder de advertentie

Frère et Soeur in Cadier en Keer heeft veel Stone Island. Jassen, truien, shirts, broeken en veel meer voor kleine mannen tot 16 jaar.

En hoe leuk en veilig is deze preview? Geïnspireerd op veiligheidskleding ontwikkelde Stone Island de Liquid Reflective jas. Een jas die reflecteert wanneer er licht op schijnt. Ook komt Stone Island met een winterjack dat van kleur verandert bij kou. Helaas moeten we nog even wachten op de Ice Jacket en de Liquid reflective jas. Beide zijn pas volgend winterseizoen verkrijgbaar.

 

StoneIslan_icejacket_02 StoneIsland_03 StoneIsland_04 StoneIsland_05

StoneIsland_refelectiveliquid Preview winter 2011. Reflective Liquid van Stone Island. Ook voor jongens.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *