Maastricht magazine >
fashion

Marni voor H&M, it’s a like

Marni voor H&M, it’s a like

Er was een tijd dat ik er samen met een vriendin vroeg in de ochtend op uit trok om een designercollectie bij de H&M te scoren. Misschien omdat we die trenchcoat van Viktor & Rolf met dat hart absoluut wilden bemachtigen. Eigenlijk vooral omdat we samen zoveel fun beleefden aan de voorbereiding. Hoe laat elkaar waar te treffen. Hoe groot de thermoskan koffie onder de arm. We verruilden Viktor & Rolf net zo makkelijk voor Roberto Cavalli. Het avontuur voorop. En nu kijk ik al uit om samen met haar op 8 maart het avontuur te beleven dat Marni voor H&M heet.

Artikel begint onder de advertentie

8 maart 2012 is de datum dat Marni voor H&M tot leven komt. Een collectie die zowel dames- als herenkleding bevat. Een opvolger die we graag zien na alle bestsellers van Versace voor H&M. Hoewel Donatella er zeker werk van heeft gemaakt, deed de collectie mij weinig. En voor iets dat niet hebberig maakt, is het in de rij staan met die thermoskan koffie geen fun. Maar naar Marni kijk ik uit. En niet zo’n beetje. In één van die 260 winkels wereldwijd zal ik mijn stuk bemachtigen. Enkel omdat de strategie die we weken van te voren al uitvogelen en op de avond voor de lancering voor de zoveelste maal aanscherpen nu eenmaal te hoera hoera is.

De collectie belooft veel karakteristieke prints, designs en kleuren en is tegelijkertijd zowel sportief als chique. Afrikaanse invloed. Vooral de voor Marni kenmerkende silhouten spreken mij aan. Denk aan een plooirok of 7/8 broek en dat in vele verschillende stoffen. Tassen, sieraden en ander soortige accessoires maken het feestje af. Ook de herencollectie belooft er eentje te worden van favoriete Marni ontwerpen en klassieke materialen en dessins. Alleen dan net iets minder typisch Marni dan de damescollectie.

Marni hoopt met de H&M collectie een breder publiek aan te spreken en doelt daarmee op een jongere generatie. Breed of jong, het belooft in ieder geval een echte Marni collectie te worden. Hoe blij ben ik. En wat heerlijk dat ik nu samen met die vriendin weer maanden mag keuvelen over de slimste strategie om het winkelavontuur zo succesvol mogelijk aan te vliegen. Want gaan dat doen we, al moeten we ervoor naar Parijs! Hijgend zal ik wachten tot de deur naar het Marni-paradijs bij H&M opengaat. Hoera!

Marni for H&M men

Kun je niet wachten op jouw Marni item? Scroll naar beneden voor reguliere verkoopadressen van het label.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *