Maastricht magazine >
fashion

Marni voor kleine meisjes

Marni voor kleine meisjes

Net als Lanvin en vele andere designers heeft ook Marni sinds afgelopen herfst een kindercollectie. Tussen de basics vallen met name de polka dot prints en strepen op die rechtstreeks uit de Foulard collectie afkomstig lijken te zijn. Speels en vrolijk maar toch ook volwassen. Naast neutrale kleuren als grijs en zwart domineren blauw, rood en roze in deze eerste kidscollectie van het merk. Een mooi kleurpalet dat de kleding niet te zoet maakt. Helaas richt Marni zich voorlopig alleen op meisjes.

Artikel begint onder de advertentie

De geïllustreerde Marni doll, die overigens ook op andere items van Marni terug komt, doet denken aan de tekeningen die William Broome maakte voor Marc by Marc Jacobs. Dat is dan weer een beetje jammer!

Marni_kids_regenjas1 Marni_kids_broekje Marni_kids_shirt

Van links naar rechts: regencape, broekje van wol voor de kleinsten en gestreept shirt met Marni doll.

Tip voor keukenprinsessen: Lanvin is in het kader van hun kindercollectie op zoek naar overheerlijke chocoladecakes. Stuur je recept en foto in via de website en maak kans op een luxe theepartijtje in Parijs.

Bij ons zijn geen winkels bekend die de kindercollectie verkopen. Ken jij er een? Laat het ons dan weten. De kleding is in ieder geval online te koop via de website van het merk. Scroll naar benden voor winkels die de reguliere collectie van Marni verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *